Încarc Evenimente

« Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Târgul de Crăciun Craiova 2023

28 noiembrie 2023 de la 12:00 la 22:00

|Periodic Eveniment (Vezi totul)

An event every week that begins at 12:00 on duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă, repeating until 7 ianuarie 2024

Gratuit
Târgul de Crăciun Craiova 2023
👉Crăiasa Zăpezii dă startul magiei de sărbători
🎅Târgul de Crăciun din Craiova îşi deschide porţile vineri, 🗓️17 noiembrie 2023, la ora 🕡18.30, într-o feerie de lumină.
🎅Târgul de Crăciun din Craiova va fi deschis zilnic, între orele 🕛12.00 – 🕙22.00, până pe 7 ianuarie 2024.
🏅Premiat de două ori la nivel european, 🎅Târgul de Crăciun se desfășoară în perioada 🗓️17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul, acolo unde vizitatorii o pot întâlni pe Crăiasa Zăpezii, se pot urca în cea mai mare 🎡 roată panoramică din România sau îşi pot face poze la căsuțele unicat, magic pictate de artişti plastici.
👉Tema principală a Târgului de Crăciun din acest an este croită în jurul poveștii Crăiasa Zăpezii, pe care o vom regăsi în Piața Mihai Viteazul, unde totul este decorat până la cele mai mici detalii în culori alb-turcoaz. Anul acesta va fi un 🎅târg de poveste, avem foarte multe noutăți pentru fiecare zonă a târgului, cu elemente, culori și figurine diferite – pe tematica din piața respectivă. 🎄Tot la Craiova a fost montată cea mai mare 🎡roată care poate fi văzută anul acesta în România. Are 🎡40 de metri înălțime, 200 de mii de leduri, o capacitate de👩‍👩‍👦‍👦 140 de persoane și vine direct din Olanda. Așa că invităm pe toată lumea vineri, 🗓️17 noiembrie, 🕡ora 18.30, să vină la Craiova şi să aprindem împreună cele 💡două milioane de luminiţe de la unul dintre cele mai frumoase 🎅târguri de Crăciun din Europa.
👩‍👩‍👦‍👦Vizitatorii vor avea ocazia să-și cumpere tot felul de produse specifice sezonului, de la cei peste 70 de comercianți din Craiova şi din toată țara: mâncare tradițională, jumări, brânzeturi, 🍷vin fiert, 🍞cozonaci, 🥯gogoși, waffles, 🍔burgeri, churros, stroh, turtă dulce, 🎄decorațiuni și cadouri lucrate hand-made, globuri, coronițe etc.
✅Cu decorațiuni uimitoare, un🎄 brad uriaș, ⛸️patinoar, concert, 🧑ateliere creative, 🚂carusel, personaje de poveste, căsuțe spectaculoase și cu cele mai frumoase 🎄luminiţe de Crăciun din Europa, Craiova oferă cea mai frumoasă atmosferă de sărbători pentru familie.
👉Mai multe detalii pe pagina oficială de Facebook dedicată evenimentului – Târgul de Crăciun Craiova.

Detalii

Dată:
28 noiembrie 2023
Oră:
12:00 la 22:00
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:
, , , , ,

Organizator

Primăria Municipiului Craiova
Telefon:
0251419152
Email:
imaginecv@primariacraiova.ro
Vezi site-ul web Organizator