Încarc Evenimente

« Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Revealing the Tangible

23 noiembrie 2023 de la 9:00 la 17:00

|Periodic Eveniment (Vezi totul)

An event every week that begins at 9:00 on luni, marți, miercuri, joi și vineri, repeating until 25 noiembrie 2023

Artiști: Tavi Angheluș, Bogdan Dragotă, Andrei Păun
Curatoare: Irina Motroc
Deschiderea expoziției Revealing the Tangible: vineri, 17 Noiembrie intre orele 16.30 si 19.00 la Tipografia Hub, adresa str Câmpia Izlaz nr 97A Craiova
„Expoziția Reveiling the Tangible aduce împreună artiștii Tavi Angheluș, Bogdan Dragotă, Andrei Păun ale căror lucrări se întâlnesc într-un punct comun: spațiul, ca loc de ancorare, pentru a pune în evidență preocupări adiacente în practicile lor atistice.
Spațiul este identificat aici ca punct de intersecție în proiectele prezentate de cei trei artiști: spațiul stradal, cel al memoriei, spațiul metafizic al conștiinței, spațiul abandonat, neutilizat. În acest spectru am identificat un interes pentru subiecte ce par, la prima vedere, accesibile, dar care la o căutare în detaliu, conțin multiple substraturi de interpretare.
Astfel expoziția dezvăluie o preocupare a artiștilor pentru a sonda în profunzime, mai departe de ceea ce este imediat, de a dezvălui dincolo de evident. Fiecare dintre ei este preocupat de detaliu, texturalitate, materialitate, analiza formelor, apropierea de subiectul abordat, cercetarea amănunțită.” (extras din textul curatorial)

Detalii

Dată:
23 noiembrie 2023
Oră:
9:00 la 17:00
Categorie Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Tipografia
Str. Câmpia Islaz, nr. 97A
Craiova, Dolj România
+ Google Map