Încarc Evenimente

« Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024: Controverse. 1961. Cum vă place (UNATC)

18 mai de la 19:00 la 20:30

Gratuit

Spectacolul-studiu performativ CONTROVERSE. 1961. CUM VĂ PLACE? pornește de la dezbaterea găzduită de Revista Teatrul în 1962 – „Valorificarea contemporană a dramaturgiei clasice – discuție pe marginea spectacolului Cum vă place de W. Shakespeare“.
🎭 Scenariul spectacolului CONTROVERSE. 1961. CUM VĂ PLACE? va cuprinde fragmente din discuția găzduită de revista Teatrul și scene din piesa Cum vă place, la care intervențiile celor prezenți la discuție fac referire. Spectacolul este produs în cadrul proiectului TabThePAST. Taboo History. Fill the Past to Sense the Present (Istoria Tabu. Umple golurile din trecut pentru a percepe prezentul, inițiat de UNATC București, alături de Centrul de Teatru Educațional Replika și Citizen.Kane.Collective. Este finanțat de Uniunea Europeană prin European Education and Culture Executive Agency, în cadrul programului Europe for Citizens, pe o durată de doi ani.
🗓 18 mai, ora 19:00, Sala Studio – Departamentul de Teatru
❕Audiență generală
🎟 Accesul este gratuit la toate evenimentele și activitățile organizate de UNATC. Programul complet UNATC Fringe poate fi consultat online.

Detalii

Dată:
18 mai
Oră:
19:00 la 20:30
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment: