Încarc Evenimente

« Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

IQ DIGITAL Summit Craiova

28 martie de la 9:30 la 20:00

Gratuit

IQ DIGITAL Summit la Craiova

În 28 martie, Teatrul Național „Marin Sorescu” va fi locul unde speakeri internaționali se vor întâlni cu experți români, cu antreprenori tech și reprezentanți ai comunității din sudul României.

Partener local este pentru această ediție și UNIVERSITATEA din CRAIOVA.

Printre speakeri se numără: Dragoș STANCA (fondator Upgrade 100), David JP PHILLIPS (Coach și Public Speaker), Rahaf HARFOUSH (Antropolog Digital & Autor de Bestsellers), Emi GAL (Antreprenor, fondator EZRA), Ilie PANĂ (Fondator Laboratorul de Șosete și Farmacia de Detergent)

Ca de obicei, IQ DIGITAL își continuă și misiunea de a construi punți între mediul de business matur, startup-uri tech, administrația publică locală și mediul academic.

Acesta e motivul pentru care pe scena Teatrului Național “Marin Sorescu” vom avea și antreprenori locali de succes, precum Adrian Cătălin Petrișor – Prima Medical sau Claudia Moga-Olaru – Romsir.

Profesorul Leonard Mănescu, Președintele Senatului Universității din Craiova, se regăsește de asemenea în agenda summit-ului, pentru a vedea cum mediul academic local poate contribui la creșterea economiei locale.

Momente speciale – prin care vom vedea cum tehnologia oferă un viitor mai bun – vor fi asigurate de invitate precum Diana Brătucu (foto), un director de școala gimnazială care demonstrează că poți avea spirit de antreprenor și când lucrezi la stat, și Camelia Crișan, care conduce programul Code Kids, care le asigură copiilor talentați din comunități rurale șansa de-a se dezvolta învățând programare.

Din partea co-producătorului IQ DIGITAL George de la BCR va fi prezent Ionuț Stanimir, cel care conduce campaniile de marketing și de comunicare ale băncii. El va vorbi despre cum o strategie corectă de brand, cu ajutorul tehnologiei, poate face o diferență esențială.

Din partea partenerului tech al seriei IQ DIGITAL vom asculta viziunea legată de o Românie mai bună prin tehnologie care va fi expusă de Alexandra Olaru, Director Legal & External Affairs al VODAFONE.

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – inovație BCR.

  • Proiectul educațional tip hybrid media cuprinde evenimente, podcasts, newslettere, online publishing, video short & long form – și e difuzat online, dar și la radio și TV, cu scopul de a sprijini procesele de digitalizare cu care se confruntă sectorul IMM, administrația publică și comunitățile locale din România.

| VODAFONE România s-a alăturat proiectului ca technology partner odată cu ediția de la Brașov.

| Secțiunea DIGITALINATION e dezvoltată și cu ajutorul Institutului ASPEN România.

Detalii

Dată:
28 martie
Oră:
9:30 la 20:00
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:
https://iqdigital.ro/craiova/

Loc de desfășurare

Teatrul Național Craiova – Sala Amza Pellea
Str. A. I. Cuza, nr. 11
Craiova, Dolj 200585 România
+ Google Map
Telefon:
0251 413 677
Vezi site-ul web Loc de desfășurare